Friday, August 19

Aku Baca Buku????


Haaaaaaaaa..korang nmpak x apa bnda yg kt atas 2?? taw x ape kejadahnye 2?? taw?? bagoh2 demo..hikhikhik..buku ni bertajuk DORK DIARIES PARTY TIME ( ak tlg bacakan kot2 korang xnmpk ke tajuk die 2 kannnnnn~ ) heeee..buku ni belongs to my adek..b4 ni buku ni kt lantai bilik ak je..tbe adek ak msg soh simpan buku ni. ak pn simpan la ( simpan la sgt. ak letak kt bilik nnk ak je..heee ). then td bosan2 ak rasa nk baca buku. so ak amek la buku ni baca. best pla buku ni. tp baru baca smpai page 31/279..fuhhhh!! byk g 2..ahahha

Kalau korang nk taw ak mana suka baca buku2 mcm ni. makes me sleepy..ZzzzZzzzZzzzz..krohh..krohh..huuuu..baca 2-3 page dah menguap sakan mcm x tido stahun. padahal bgn lmbt jg. haihhhh..xfhm ak dgn diri sendiri ( blh ke cm 2..heeee) ni ak rasa amek masa juga ni nk abes. tah2 ak nk balek melaka nt pn xabes2 lg. hahahha. buku ni yg ke-2 kot ak rasa. yg 1st ak xtaw kt mana koordinat die dlm umah ni. hakhakhak. pandai2 adek ak la cari nt.

Stakat ak baca yg baru smpai page 31 ni, buku ni menceritakan sekolah si Nikki J. Maxwell ni nk bwt party tari menari halloween. si Nikki ni xd la cntek mana.xpndai be fashion. tp die pla bekenan kt sorang mamat ni, nama Brandon. hot stuff la konon kt sek..phuiii~ kalau ada yg buruk mst ada yg cantek kannnnn~ yg cantek ni nama die Mackenzie Hollister. konon die ni plg cantek kt skolah. pndai fashion bagai. contra ngn si Nikki la ni..Hmmmmm, 2 je la ak nk cite. malas lak nk manaip. nak taw lebih lanjut better beli buku ni. best. nanti kalau rajen pg la usya website die. nt kalau korang borak2 tya pape kt die, korang sebut je nama ak MEERSHA..sah2 die xkenal..hahahahhaha..

Ni website die..hambekkkkkk ( bak kata my bucuk harum..hikhikhik ) DORK DIARIES PARTY TIME

p/s: click je tulisan kaler merah 2..ada adiah menanti..^____^

5 comments:

miZz_nizZ said...

kalo bce buku sjrah lg ngtok!haha.

btw meersha,xde link pd profile kn?ltkla.sng sket nk dtg sni=)

MeerSha..! said...

kalau buku sekolah lg ngnatok..2 ubat tdo 2..hahaha

link kt profile?? cana ek?? xtaw nk bwt..hihikhik..ajar la..:)

milo said...

wahh..buku cintan cintun ke ni? :P

MeerSha..! said...

amboihhh milo malaysia ni..heee..bukan la..ni cite pasal teenage..xd la cintan sgt..sket2 je..hikhikhik

Muhamad Zulkarnain said...

komen anda dibalas jua disini http://zulzolzul.blogspot.com/2011/08/tudung-syria-lycra-layer.html?showComment=1313752826129#c8644195545644840383